Blog'a siz de yazın - You can write in the blog

Bu bloga herkes yazı, hikaye gönderebilir, lütfen muhabir@garajistanbul.org'a e-posta gönderin.
Everybody can send their articles, stories to this blog, please send e-mail to muhabir@garajistanbul.org

13 Mayıs 2009 Çarşamba

33 Oyun - 33rd Play - Antalya


8 Mayıs 2009, Cuma, 20.30 – Devlet Tiyatroları Haşim İşcan Sahnesi, Antalya, Türkiye

4 saate yakın bir yolculuktan sonra Antalya'ya varıldı. Turnenin bu yolculuğundaki minibüs biraz daha küçük olduğundan malzeme ve ekip anca sığabildi. Ekip kaleiçindeki Ninova Pansiyon'a yerleşti. Burası eski bir konaktan dönüştürülmüş, çok şirin bir pansiyon.

Oradan sahneye geçildi ve hazırlıklara başlandı. Devlet Tiyatroları'nın Haşim İşcan Sahnesi küçük bir sahne ama gerek olanakları, gerekse teknik ekibinin çalışmasıyla son derece profesyonel bir yer. Sahnenin üst katında opera balenin büyük sahnesi var.

Akşamki oyunda seyirci çok azdı. Bütün turnenin en az seyircisi bu oyunda idi.

Oyunda yenen tavuk yüzünden ekibin canı uzun zamandır tavuk çevirme çekiyordu. Gökhan Avkıran ekibi Antalya'nın en iyi tavukçusu olduğunu söylediği “Parlak”a götürdü. Parlak'ın tavuk çevirmesi harikaydı.

Ertesi gün yine Antalya'da oynayacak olmanın rahatlığı ile ekip Ninova Pansiyon'a gitti.


8 May 2009, Friday, 20.30 – State Theatre Haşim İşcan Stage, Antalya, Turkey

After a 4 hour journey the team arrived in Antalya. The minibus in this journey was a little smaller than the others, so the team and the equipments hardly fitted in. They have settled in Ninova Pension in the castle. This is a very sweet pension which was transformed from an old house.

Then they moved to the stage and the set-up has started. Haşim İşcan Stage of the State Theatre is a small venue, but with its technical capacity and staff, it is a professional one. Upstairs is the big hall of State Opera and Ballet.

There was a very few audience at the play. It was the fewest of all the tour. The team wanted roasted chicken for a long time because of the chicken eaten in the play. Gökhan Avkıran took them to “Parlak” which he said is the best place to eat chicken in Antalya. The chicken was really delicious.

With the relaxation of playing in the same city the other day, they went to Nİnova Pension.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder