Blog'a siz de yazın - You can write in the blog

Bu bloga herkes yazı, hikaye gönderebilir, lütfen muhabir@garajistanbul.org'a e-posta gönderin.
Everybody can send their articles, stories to this blog, please send e-mail to muhabir@garajistanbul.org

7 Nisan 2009 Salı

16. Oyun - 16th Play - Trabzon


6 Nisan 2009, Pazartesi, 20.30 – Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi, Trabzon, Türkiye

Trabzon'da Usta Park Hotel'e yerleşildi. Oyundan önce Memet Ali Alabora Radyo Aktif'e konuk oldu. KESK (Kamu Emekçileri Sendikası)'in Trabzon Şubesi'nde bir söyleşi yapıldı. Oyundan sonra 10'a yakın seyirci ile röportaj yapıldı. Oyundan etkilenen seyirciler röportajlarda kendi hikayelerini ve hatırladıklarını samimi bir şekilde anlattılar.

Trabzon'dan çok güzel lezzetlerle ve dostluklarla ayrılınıldı. Özelikle Lezzet'te yenen burmalı ve Fevzi Hoca 'daki Necla Hanım'ın Laz Böreği unutulmayacak.

6th April 2009, Monday – State Theare Haluk Ongan Stage, Trabzon

The team went to Usta Park Hotel as they arrived in Trabzon. Memet Ali Alabora went to Radyo Aktif before the play and joined a meeting in KESK (Union of Public Workers and Officers) Trabzon Branch. More then 10 audience were interviewed after the play. The interviewed audience told their own stories sincerely.

The team left Trabzon with wonderful tastes and freindships. Especially the deserts “burma” in Lezzet Restaurant and “Laz Böreği” (“Laz Paste”) by Necla Hanım in Fevzi Hoca Restaurant will never be forgotten.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder