Blog'a siz de yazın - You can write in the blog

Bu bloga herkes yazı, hikaye gönderebilir, lütfen muhabir@garajistanbul.org'a e-posta gönderin.
Everybody can send their articles, stories to this blog, please send e-mail to muhabir@garajistanbul.org

22 Nisan 2009 Çarşamba

27 Oyun - 27th Play - Ankara










20 Nisan 2009, Pazartesi, 20.00 –Devlet Tiyatroları Akün Sahnesi, Ankara, Türkiye

Mersin'den 6 saate yakın bir yolculukla Ankara'da Akün Sahnesi'ne varıldı. Hemen hazırlıklara başlandı. Ankara'da yeni bir oyun için prova yapmakta olan, Muhabir'in yaratıcıları Övül Avkıran ve Mustafa Avkıran ve proje asistanı Roza Erdem'de ekibe katıldı. Uzun zaman sonra ilk kez hazırlıkları yönetmenler yönlendirdi.

Akün Sahnesi Muhabir için çok uygun olduğundan, oyunun sahnesi tasarlandığı şekilde kurulabildi. Salon çok dolu olmamasına rağmen, çok samimi bir oyun oldu. Fuayede çoğu seyirci fikirlerini dile getirdi. Oyundan sonra bütün ekip Ankara'nın güzel ve şirin Rum lokantası Laterna'ya gitti.






20 April 2009, Monday, 20.00 –State Theatres Akün Stage, Ankara, Turkey

After a nearly 6 hours journey the team arrived at Akün Stage in Ankara. They immediately started the set-up. The creators of Reporter, Övül Avkıran and Mustafa Avkıran and project assistant Roza Erdem who were making rehearsals in Ankara for another project, joined the team. After a long time, it was the directors who instructed the set-up.

Akün Stage is very suitable for Reporter, thus the set-up on stage was as it was designed for the play. Although the hall wasn't full, it was a very intimate play. Many of the audience shared their opinions and feelings after the play. All the team went to Laterna, Ankara's sweet and beautiful Greek Restaurant.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder